Πάνω που πήγε να σηκώσει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτογκόλ μεγατόνων με Τσίπρα ο Κασσελάκης 

«Τελειώνει» ο Κασσελάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Τα έκανε... θάλασσα 

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να παίρνει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις και να επανέρχεται στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά με τη ΝΔ εξακολουθεί να είναι μεγάλη, αλλά φαίνεται πως το κόμμα συσπειρώνεται εκ νέου, μετά και τις αποχωρήσεις στελεχών.

Και ενώ επικρατούσε μία ηρεμία και το κόμμα έδειχνε να παίρνει τα πάνω του… ήχησαν τα εσωκομματικά τύμπανα πολέμου.

Γιατί;

Γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση και στον Γιώργο Κουβαρά (εκπομπή στο Κέντρο), ξεσηκώνοντας μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Η αναστάτωση δεν επικρατεί άδικα, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη διακυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έστρωσε το κρεβάτι για την κυβέρνηση της ΝΔ» λόγω της αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής, για να συμπληρώσει πως «προφανώς και έκανε λάθη ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά», προσθέτοντας ότι «το 41% από τη δική μας αποχή βγήκε».

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να «χτυπήσει» τη διακυβέρνηση Τσίπρα δεν θα του βγει σε καλό, αφού πολλοί ψηφοφόροι αλλά και στελέχη στηρίζουν ανοιχτά μέχρι σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.