Πάτρα: Η χειρότερη εξέλιξη με τα παιδιά παγώνει το αίμα – Τι συνέβη που δεν ομολόγησε ποτέ κανείς

Πάτρα: Η χειρότερη εξέλιξη με τα παιδιά παγώνει το αίμα - Τι συνέβη που δεν ομολόγησε ποτέ κανείς

Το μυστήριο με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει παγώσει την κοινωνία αφού το ένα φαίνεται πως δολοφονήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ τα άλλα δύο πιθανότατα είχαν την ίδια τύχη. 

Πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας ξεκίνησε τις προσπάθειες για να την σκοτώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τη δικογραφία. Το 9χρονο κοριτσάκι φαίνεται πως μαρτύρησε από τα χέρια της μητέρας του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Το μυστήριο με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει παγώσει την κοινωνία αφού το ένα φαίνεται πως δολοφονήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ τα άλλα δύο πιθανότατα είχαν την ίδια τύχη.

Τι «όπλισε» το χέρι του δολοφόνου; Το κίνητρο αποτελεί μία σπαζοκεφαλιά για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος καλεί τις Αρχές να ψάξουν τα πάντα ενώ έθεσε ακόμη μια πτυχή της υπόθεσης στο προσκήνιο, που έχει να κάνει με μαύρη μαγεία!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο STAR: «Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…». Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ». Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα. «Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Το ενδεχόμενο η μαύρη μαγεία να «όπλισε» το χέρι του δολοφόνου και τα παιδιά να θυσιάστηκαν αποτελεί ενδεχομένως τη χειρότερη εξέλιξη. Στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά ανάλογη περίπτωση υπήρξε το 1993 με τους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη που σκότωσαν ανθρώπους, αλλά όχι παιδιά.

Η σατανιστική τελετή

Ο Γιώργος Σφακιανάκης που έχει ασχοληθεί αρκετά μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, μεταξύ άλλων, και με την υπόθεση της Πάτρας έκανε μια σοκαριστικά ανατριχιαστική ανάρτηση. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην μαύρη μαγεία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μάγισσες τα Σάββατα……

Στα χρόνια τα παλιά τα πολύ παλιά τότε που έκαψαν τις μάγισσες ή μάλλον λίγο πριν τις κάψουν γινόταν μια τελετή μαύρης μαγείας. Όσες είχαν χάσει συντρόφους ή συζύγους οι μάγισσες ζητούσαν να θυσιάσουν 3 παρθενες μικρής ηλικίας και πάντα ημέρα Σάββατο . Η τελετή είχε την ονομασία sabath και η θυσία “σατανική βρεφοκτονία.” Έτσι, οι σύντροφοι θα λάμβαναν μέσα τους τον σατανά και θα είχαν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία για να βρεθούν σε μια κατάσταση που είχαν ξεχάσει, αφήσει».

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.