Τρυπήσαμε τον πάτο: Δεν μπορεί να έγινε αυτό σε φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας… (Pic) 

Τρυπήσαμε τον πάτο: Δεν μπορεί να έγινε αυτό σε φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας… (Pic) 

Τεράστια αποτυχία!

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα τρία τους παιδιά μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης τη χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023 η οποία είναι πολύ διαφορετική από όσες έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

Επίσης μια λεπτομέρεια που ανακάλυψαν οι βασιλικοί φαν έκανε την φωτογραφία viral για τους λάθους λόγους!

Το γαλαζοαίματο ζευγάρι επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου δείχνει τους δυο τους να χαμογελούν έχοντας στο πλευρό τους γιους τους, πρίγκιπα Τζορτζ και πρίγκιπα Λουίς ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά τους.

Ο πρίγκιπας Λούις όμως φαίνεται να έχει πέσει θύμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας στο Photoshop του γραφίστα που επιμελήθηκε την χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη με το δάχτυλο του πρίγκιπα Λουίς, ενώ κάποιοι παρατήρησαν ότι δεν φαίνονται το αριστερό πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και το ένα από τα πόδια της Κέιτ Μίντλετον!

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στη MailOnline πως δεν πρόκειται για photoshop. «Φαίνεται ο πρίγκιπας Λουίς απλώς να έκρυψε το δάχτυλό του. Σίγουρα δεν έχασε ένα δάχτυλο, μην ανησυχείτε για αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς μας για το 2023» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία μαζί με ένα emoji κόκκινης καρδιάς και ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.