Τους έσφαξε με το «γάντι»: Ατάκα-μαχαιριά του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον μεγάλο πονοκέφαλο της Κυβέρνησης (Vid)

Τους έσφαξε με το «γάντι»: Ατάκα-μαχαιριά του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον μεγάλο πονοκέφαλο της Κυβέρνησης (Vid)

Τους... δίκασε!

Στην «καυτή πατάτα» της κυβέρνησης τείνει να μετατραπεί ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, με βουλευτές και πρωτοκλασάτα στελέχη να αντιδρούν.

Αντώνης Σαμαράς και Μάκης Βορίδης έχουν αποκλείσει το να ψηφίσουν υπέρ νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πιέζει για να περάσει ο νόμος από τη Βουλή.

Οι αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι πολλές, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή του για να περάσει το νομοσχέδιο με την ισότητα στον γάμο.

Η ατάκα-μαχαιριά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που έχει δηλώσει ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό… δίκασε την κυβέρνηση για το «φρένο» στο νομοσχέδιο, δράττοντας την ευκαιρία από τα όσα είπε η καλεσμένη στην εκπομπή του, Λένα Παπαληγούρα.

Συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Ο γάμος είναι μια ισχυρή μετάβαση στη ζωή των ανθρώπων, ακόμα και αν είναι ένα συμβολικό γεγονός. Σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια άλλη φάση. Όλες αυτές οι μεταβάσεις στη ζωή, ακόμα και αυτές που είναι κατά κοινή ομολογία χαρμόσυνες, προσδίδουν και μια δυσκολία στους ανθρώπους. Το γεγονός ότι αποφασίζεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου είναι κάτι πολύ ωραίο, συνήθως είναι πολύ ωραίο για τους συγγενείς σου».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λοιπόν είπε μια πρόταση «μαχαιριά»: «Είναι δικαίωμα του καθένα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Αν θέλει να παντρευτεί… Βέβαια, το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.