Οπαδική βία: Γιατί αποφασίστηκε να γίνονται αγώνες χωρίς κόσμο μόνο στο ποδόσφαιρο 

Πρωτοφανές: Χούλιγκαν τσάκισαν στο ξύλο πατέρα που μπήκε μπροστά για την κόρη του

«Δεν κόβουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες»

Για τα μέτρα του Μεγάρου Μαξίμου με στόχο να αναχαιτιστεί η οπαδική βία μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.


Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκαλο» για να αποτρέψει την επανάληψη περιστατικών, όπως αυτό που σημειώθηκε έξω από το κλειστό στου Ρέντη, όπου τραυματίστηκε σοβαρά 31χρονος αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα.

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κατσαφάδου για το «λουκέτο» μόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Γιατί αποφασίστηκε να διεξάγονται χωρίς κόσμο μόνο οι αναμετρήσεις της Super League; «Γιατί φαίνεται ότι το ποδόσφαιρο είναι η βασική μήτρα της έκρηξης αυτού του είδους της εγκληματικότητας», απάντησε ο υφυπουργός.

Επιπλέον, τόνισε ότι «όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν κόβουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Όπου ξαναπαρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα θα γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις».

«Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί, όσο ψηλά και αν είναι», τόνισε σχετικά ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, σχετικά με τις έρευνες για την οπαδική βία. «Δε θα μείνει τίποτα κρυφό. Αναζητούμε και τα 120 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως οι αγώνες της Super League θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.