Χρόνια ολόκληρα μετά την «εξαφάνιση» του: Έτσι είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής (Vid)

Χρόνια ολόκληρα μετά την «εξαφάνιση» του: Έτσι είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής (Vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής.

Ο τραγουδιστής μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει στο πλευρό την οικογένειά του, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Σε βίντεο που κοινοποίησε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε τον τραγουδιστή μετά από καιρό. Μπαμπάς και κόρη βρίσκονται στον αυτοκίνητο έξω από το σπίτι τους, ενώ η Γιάννα Τερζή τον κατέγραψε σε… διαπραγματεύσεις με τον εγγόνο του

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έχει επιλέξει να αποσυρθεί από το τραγούδι και να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος έχασε την βίλα του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό.

Στην παρέμβασή του ο Πασχάλης Τερζής ανέφερε: «Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη γιατί ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, στην καρδιά, ψυχάρα, από τους καλύτερους της νύχτας που γνώρισα. Εύχομαι να ξεπεράσει ο Αργύρης τα προβλήματα, επειδή είναι δυνατό παιδί παρ’ όλο που πέρασε πάρα πολλά. Για μένα είναι ο καλύτερος. Με τον Αργύρη έχω πολύ καλές σχέσεις.

Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις γιατί είσαι αγωνιστής και είσαι το καλύτερο αφεντικό… Δεν με άφηνε να τον λέω αφεντικό, συνεργάτες ήμασταν με τον Αργύρη. Πέρασα 3 καλοκαίρια θαύμα εκεί πέρα. Ο Αργύρης είναι γαλαντόμος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μου έκανε μια φορά ένα σκάφος δώρο, του λέω «Τι να το κάνω εγώ; Βουνίσιος είμαι», μου έκανε δώρα πολλά. Τώρα ήρθαν ανάποδα οι στιγμές, αλλά ο Αργύρης είναι παλικάρι, θα τα ξεπεράσει όλα πιστεύω».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.