Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Ανατροπή δεδομένων με μία μόνο δήλωση

Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Ανατροπή δεδομένων με μία μόνο δήλωση

Καταιγιστικές εξελίξεις!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, την ώρα που άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» -χωρίς να κατονομάζουν- ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ωστόσο ο παίκτης βγήκε δημοσίως με το ονοματεπώνυμό του και ξεκαθάρισε πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Η ΕΛΑΣ αποφάσισε να στείλει στην Αράχωβα και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στο περιστατικό που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.


Δεδομένο είναι πως ο Όλιβερ μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση σε κτηνίατρο που τον χειρούργησε και δυστυχώς τον «πρόδωσε» η καρδιά του και έφυγε από τη ζωή.


Ανατροπή δεδομένων με μία δήλωση

Η Κλεονίκη Τόλα ήταν η πρώτη κτηνίατρος που εξέτασε τον άτυχο Όλιβερ. Η ίδια υποστήριξε πως δεν υπήρξε διαφωνία των συμπερασμάτων στις εξετάσεις της ίδιας με τους συναδέλφους της από την Περιφέρεια.

Η κ. Τόλα προχώρησε και σε μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση, τη στιγμή που από την ΕΛΑΣ διαρρέουν πως δεν αποκλείεται το χάσκι να έπεσε θύμα αγέλης σκύλων. Άξιο αναφοράς είναι, ωστόσο, ότι ποτέ κανείς δεν δημοσίευσε ούτε ένα καρέ από την υποτιθέμενη αγέλη σκύλων που κυκλοφορεί σε έναν τόσο δημοφιλή τουριστικό προορισμό στον οποίο συρρέουν χιλιάδες κάθε Σαββατοκύριακο…

Σε κάθε περίπτωση, η Κλεονίκη Τόλα προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ τις λέξεις «σεξουαλική κακοποίηση» για τον Όλιβερ.

«Οι κτηνίατροι το είδαν σε διαφορετική χρονική στιγμή απ’ ότι το είδα εγώ. Την λέξη που λέτε (σεξουαλική κακοποίηση) δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήμουν παρούσα στην νεκροτομή και συμφωνήσαμε για ό,τι είδαμε εκείνη τη στιγμή, εκτός από αυτό που δεν μπορούσαμε να δούμε, όταν εγώ είδα όταν το ζώο ήταν εν ζωή. Μετά από 30 ώρες η συγκεκριμένη περιοχή ήταν διαφορετική, με πολύ διαφορετική εικόνα», είπε η κτηνίατρος.

«Πέρα από αυτό υπάρχει συμφωνία της δικής μου γνωμάτευσης με το πανεπιστήμιο. Δεν υπάρχει διχογνωμία μεταξύ εμού και των συναδέλφων δεν ξέρω πώς προκύπτει και πώς διαδίδεται αυτό. Πόρισμα δεν έχει δοθεί. Τα πράγματα έχουν πάρει τη σειρά τους. Δεν χρησιμοποίησα την φράση σεξουαλική κακοποίηση, η έκθεσή μου έχει κατατεθεί επίσημα και ένορκα. Δεν είπα ποτέ αυτή τη φράση, αυτή τη λέξη. Δεν μπορούμε να πούμε την περιοχή της κακοποίησης και το τι ακριβώς έγινε. Εννοείται ότι υπήρχε κακοποίηση, ότι υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για το θέμα», συμπλήρωσε η κ. Τόλα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.