Θορυβήθηκε και ο Τσίπρας: Πώς το έκανε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης;

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Τι συνέβη για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια;

Για πρώτη φορά από το 2012, δημοσκόπηση εμφανίζει το ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στην τρίτη θέση, αλλά και με μονοψήφια ποσοστά!

Ο σεισμός της εκλογής κυριολεκτικά από το πουθενά του Στέφανου Κασσελάκη, φαίνεται πως προκαλεί μετασεισμούς αυτής της μορφής, που κατάφεραν να θορυβήσουν και τον Αλέξη Τσίπρα, που είχε αποστασιοποιηθεί από τις εξελίξεις στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από την παραίτηση του.

Σίγουρα όμως, δεν μπορεί να παρακολουθεί και αμέτοχος την κατάρρευση του οικοδομήματος του οποίου ήταν αρχιτέκτονας, της εν Ελλάδι κυβερνώσας αριστεράς.

Ο κύριος υπεύθυνος για αυτήν τη διάλυση, δε μπορεί να είναι άλλος από το Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος κατάφερε να εντείνει τις διαλυτικές τάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσε να είναι ο μόνος υπεύθυνος, μιας και το «ξήλωμα του πουλόβερ» του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ξεκινήσει καιρό πριν τις εκλογές, απλά όλοι επέλεξαν να εθελοτυφλήσουν.

«Βουλιάζει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για τα Παραπολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια εμφανίζεται με μονοψήφιο ποσοστό.

Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα, η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερά πρώτη στο 35,7% σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου ενώ ακολουθεί με διαφορά 23 μονάδων το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 12,1%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί στην τρίτη θέση με ποσοστό 9,8% με διαφορά 0,9 μονάδων από το ΚΚΕ που βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Ακολουθούν η Ελληνική Λύση (5,4%), `0Σπαρτιάτες (3,2%), Πλεύση (2,8%) και Νίκη (2,7%).

Ποσοστό 2,5% λαμβάνει η Νέα Αριστερά, ο νεόσυστατος πολιτικός φορέας που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.