Τον «τρέλαναν»: Οι δύο Έλληνες παίκτες για τους οποίους έσταξε μέλι στον Μητσοτάκη ο Ερντογάν

Πρόκληση δίχως τέλος από τον Ερντογάν - Χαρακτήρισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο

Είναι ενθουσιασμένος μαζί τους!

Μετά το φιλικό κλίμα στο Μαξίμου κατά τη συνάντηση του Ερντογάν με τον Μητσοτάκη, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε χαριτολογώντας και «φιλικό» αγώνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό στη αρένα του μπάσκετ!

Ο λόγος για τον διάλογο που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον προπονητή μπάσκετ της ομάδας του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στενό φίλο του Τούρκου προέδρου εδώ και χρόνια.

Η συνάντηση των δύο ανδρών, έγινε έξω από την τουρκική πρεσβεία το απόγευμα, λίγο πριν ο Ερντογάν συναντηθεί με μέλη της αποκαλούμενης Συμβουλευτικής Επιτροπής που λειτουργεί στη Θράκη.

Οι δυο τους είχαν μια θερμή συνομιλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».


Οι παίκτες που… ενθουσιάζουν τον Ερντογάν

Σύμφωνα με το reader.gr, μεγάλο μέρος της κουβέντας μεταξύ του Ερντογάν και του Μητσοτάκη αφορούσε τα αθλητικά. Κάτι ο Εργκίν Αταμάν, ο προπονητής του μπασκετικού ΠΑΟ, κάτι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε την κουβέντα για τον αρχηγό της εθνικής ποδοσφαίρου Τάσο Μπακασέτα που διαπρέπει στην Τραμπονζπορ, το κλίμα ήταν αρκετά χαλαρό.

Μάλιστα, ο Ερντογάν έδειξε να ξέρει πολύ καλά τον Μπακασέτα και τις ικανότητές του, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη που παίζει στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ερντογάν, άλλωστε, είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και φάνηκε να ενθουσιάζεται τόσο με τον Μπακασέτα όσο και με τον Παπαγιάννη!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.