Ο Αυτιάς στην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία: Τι ισχύει με τον αντικαταστάτη του στον ΣΚΑΪ

Ο Αυτιάς στην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία: Τι ισχύει με τον αντικαταστάτη του στον ΣΚΑΪ

Τα σχέδια του ΣΚΑΙ

Το όνομα του Γιώργου Αυτιά φαίνεται ότι «κλείδωσε» για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και αυτό δεν αποτελεί… έκπληξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μαζί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τσιόδρα, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον.

Γιώργος Αυτιάς: Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Ο Γιώργος Αυτιάς μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται πως δεν θα είναι πλέον ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ. Τι θα γίνει με το πρόγραμμα του σταθμού;

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, ένα από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι από τον ΣΚΑΪ είναι οι Δεκατιανοί να μεταφερθούν στη θέση του Γιώργου Αυτιά, με ανοιχτή την πιθανότητα να δημιουργηθεί νέα ενημερωτική εκπομπή στο διάστημα 10:00 – 12:00 ή να μετακομίσει προς τα κάτω η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη 10:00 – 13:00. Και τα δύο σενάρια πάντως φαντάζουν δύσκολο εν μέσω της σεζόν.

Ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Ουσιαστικά δεν παραδέχτηκε ακόμα ότι θα είναι υποψήφιος, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει προς το παρόν αντικαταστάτης, με τα σενάρια να διακινούνται εκ των έσω, από τον ΣΚΑΪ δηλαδή, που βιάζεται να είναι έτοιμος ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει το πρωινό του πρόγραμμα τον Μάιο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.