Σαλαμίνα: Είχε ρόλο στη γυναικοκτονία και άλλο πρόσωπο; 

Σαλαμίνα: Είχε ρόλο στη γυναικοκτονία και άλλο πρόσωπο; 

Στη φυλακή ο 71χρονος 

Σε καφετέρια στη Σαλαμίνα μετέβη μία ώρα μετά τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του, ο 71χρονος γυναικοκτόνος ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο 71χρονος έπινε «ατάραχος» τον καφέ του στη Σαλαμίνα, μία ώρα μετά τη δολοφονία της συντρόφου του. Μετά από λίγες ώρες, μάλιστα, φεύγει από το κατάστημα, με τις Αρχές να ερευνούν τον ρόλο ενός ακόμη άνδρα στην υπόθεση.

Το τρίτο πρόσωπο

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και το Mega, οι αστυνομικοί θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δύο ερωτήματα. Πρώτον, για το ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο, με το οποίο φέρεται να είδε ο 71χρονος τη 43χρονη την περασμένη Παρασκευή, και την χτύπησε.

Δεύτερον, έαν μεταξύ Παρασκευής και Τρίτης υπήρξε πίεση για επικοινωνία από τον θύτη στο θύμα και εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική ενέργεια από αυτό το τρίτο άτομο, δηλαδή εάν το θύμα απευθύνθηκε σ’ αυτόν για να την προστατέψει.

Προθεσμία για τον 71χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (0812) έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 71χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι για τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, το πρωί της Τρίτης (04/12)..

Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ο δράστης έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απάντησε.

Ο πρώην σύντροφος του θύματος θεωρήθηκε, από την πρώτη στιγμή, βασικός ύποπτος και τελικώς συνελήφθη ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή του Κερατσινίου.

Ο 71χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο αναμένεται να του ορίσει δικηγόρο καθώς δεν δέχτηκε κάποιος να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.