Πώς μπορεί να κοροϊδεύει κανείς τον Σπύρο Μπιμπίλα γι’ αυτό που είπε; 

Πώς μπορεί να κοροϊδεύει κανείς τον Σπύρο Μπιμπίλα γι’ αυτό που είπε; 

Το δώρο που θέλει να λάβει

Η έλευση της νέας χρονιάς πλησιάζει και ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε το δώρο που θα ήθελε να λάβει το 2024 και είναι ένας άνθρωπος για να κάνει μαζί του σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ίδιος είπε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, ότι: «Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι πάρα πολύ της σχέσης και των ανθρώπων που αγαπιούνται. Η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Το ωραιότερο δώρο για το 2024 θα ήταν ο άνθρωπος που αγαπώ να μου έλεγε αυτό. Ας αφήσουμε με ένα ερωτηματικό το αν έχει βρεθεί».

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μπιμπίλα έγινε αντικείμενο κριτικής στα social media ενώ ήταν απολύτως ανθρώπινη, αφού ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να βρει έναν σύντροφο και να αγαπήσει. Και η αγάπη δεν είναι αντικείμενο κοροϊδίας, όπως θεωρούν κάποιοι στα social media…

Όσο για το πώς βλέπει τα Χριστούγεννα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Για εμένα δεν είναι τίποτα. Απλώς είναι μία ωραία γιορτή, που όλοι οι άλλοι γιορτάζουν, και συμμετέχω και εγώ στη χαρά των άλλων, χωρίς να πιστεύω ιδιαίτερα αυτό το πράγμα, αφού είμαι άθρησκος άνθρωπος. Αλλά μου αρέσει πάρα πολύ να στολίζω το σπίτι μου, να πηγαίνω στις γιορτές, να αγκαλιάζω τους ανθρώπους και να λέμε “χρόνια πολλά”. Είναι μία γιορτή μιας μεγάλης θρησκείας, στην οποία συμμετέχω και εγώ. Το βλέπω σαν μια γιορτή αγάπης, και όταν μία θρησκεία μιλάει για αγάπη, εγώ είμαι δίπλα της».

Ακόμη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Έχω νιώσει και εγώ άσχημο συναίσθημα μέσα σε γιορτές, αλλά το ξεπερνάω. Είμαι ένας πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Ό,τι και αν μου συμβεί, πάω στη θάλασσα, βλέπω το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και τον ήλιο, και λέω ότι εφόσον υπάρχουν αυτά τα πολύ ωραία αγαθά μέσα στο σύμπαν, εγώ θα κάνω πίσω το κακό, και θα κοιτάω μπροστά, το ελπιδοφόρο μέλλον που υπάρχει πάντα. Μου έτυχε να χάσω τον πατέρα μου Πάσχα, όταν ήμουν παιδί, που οι άλλοι γιόρταζαν και έψηναν αρνιά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.