Νέα Αριστερά: «Έμπλεξε» με τον Τσίπρα… 

Ο κόσμος ζητούσε χορό και ο Τσίπρας δεν χάλασε χατήρι! (vid)

Είναι... σφαγμένοι 

Η Νέα Αριστερά είναι η νέα ΚΟ στη Βουλή, που κάθεται δίπλα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά διαφωνεί με τους πρώην… συντρόφους. Και παρά τις αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα βουλευτών, οι αποχωρήσαντες όχι μόνο δεν παρέδωσαν τις έδρες, αλλά συνεχίζουν να κάθονται, έχοντας όμως δική τους ομάδα.

Επικεφαλής αυτής της ΚΟ είναι ο Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «αναπαλαίωση».

Ο Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,2, την επομένη των αποκαλυπτηρίων του ονόματος Νέα Αριστερά, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη για το τι συνδέει τον «πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ» με την παρουσία και την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και εάν το κόμμα «Νέα Αριστερά» είναι ανοιχτό στον πρώην πρωθυπουργό.

«Το κόμμα μας είναι μια νέα προσπάθεια. Δε θέλουμε την αναπαλαίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, όλοι κουβαλάμε την κληρονομιά μας», δήλωσε.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η συγκεκριμένη δήλωση ενόχλησε τον Τσίπρα που είναι ήδη «χαλασμένος» με την κίνηση των 11. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περισσότερο από όλα τον έχει ενοχλήσει από την αρχή η στάση του Αλέξη Χαρίτση και πλέον η σχέση των δύο πρώην συνεργατών είναι ιδιαίτερα κακή.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.