«Χυδαίο αυτό που κάνετε!»: Δεν σταματιέται η Ζωή Κωνσταντοπούλου… 

«Πόλεμος» Κωνσταντοπούλου - Πολάκη: Tweet με αιχμές της πρώην προέδρου της Βουλής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «άστραψε και βρόντηξε»

Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν όπου τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών» αποφάσισαν την εξαίρεση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, οι εργασίες της οποίας σταμάτησαν το μεσημέρι, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της εξεταστικής Δημήτρη Μαρκόπουλο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Μαρκόπουλο να της κλείνει πολλές φορές το μικρόφωνο και την κ. Κωνσταντοπούλου να καταγγέλλει πως «η διαδικασία είναι παράτυπη και η κυβέρνηση με τον πρόεδρο της Βουλής θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα, αλλά δεν θα το επιτρέψει, επειδή είναι παρούσα και όρθια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της εξεταστικής της απάντησε πως «πρέπει να σέβεται τις διαδικασίες, αφού και η ίδια έχει διατελέσει πρόεδρος της Βουλής».


Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι χυδαίο

Μετά την απόφαση για εξαίρεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «άστραψε και βρόντηξε» κατά δημοσιογράφων που όπως υποστήριξε, «έπαιξαν» το παιχνίδι εκείνων που την ήθελαν εκτός της Επιτροπής για τα Τέμπη.

«Χυδαίο αυτό που κάνετε», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και συνέχισε: «Εγώ σκέφτομαι το κοριτσάκι, τον άνθρωπο που έχασε τη γυναίκα των παιδιών του. Τα κορίτσια που θα έπαιρναν χθες πτυχία. Προπηλακισμός πάνω στα θύματα», κατά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είμαι αναίσθητη. Χτυπήστε εμένα. Παίξατε το παιχνίδι τους», είπε σύμφωνα με το ieidiseis.gr.


Πώς ψήφισαν οι βουλευτές

Υπέρ της εξαίρεσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τα υπόλοιπα μέλη της εξεταστικής επιτροπής ψήφισαν κατά. Το αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη, να εξαιρεθεί και ο βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Πλεύρης ως δυνητικά υπόλογος σε αδικήματα που αφορούν το δυστύχημα των Τεμπών, θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής.

Το Επιστημονικό Συμβούλιο είχε γνωματεύσει ότι «όποιος άσκησε καθήκοντα συνηγόρου υπεράσπισης ή υποστήριξης της κατηγορίας ή κατέθεσε ως μάρτυρας, δεν μπορεί να ασκήσει καθήκοντα δικαστικού ή εισαγγελικού λειτουργού στην αυτή υπόθεση και, επομένως δεν μπορεί να είναι μέλος της».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.