Άνω κάτω η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ

Άνω κάτω η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ

Αναστασοπούλου & Καμπουράκης κρυφοκοιτάζουν αλλού...

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. στον νομό Χανίων και αν τελικά πει το «ναι», ο ΣΚΑΪ θα χρειαστεί να καλύψει το κενό. Σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό, η παρτενέρ του Δ. Καμπουράκη, Λένα Φλυτζάνη, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» φέρεται να παραμένει αμετακίνητη στη ζώνη 10:00 με 13:00 του Σαββατοκύριακου ως κεντρικό πρόσωπο, ενώ ξεκίνησε ήδη η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό της, αλλά και για την ομάδα που θα τους πλαισιώνει. Και ενώ για το Σαββατοκύριακο ο συναγερμός παραμένει ενεργός, τις καθημερινές φαίνεται ότι οι σειρήνες που ήχησαν κοπάζουν.

Θα αποχωρήσει η Μαρία Αναστασοπούλου για άλλα «λιμάνια»; Η συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» δέχθηκε κρούση από αντίπαλο κανάλι για να μετακινηθεί εκεί, ενώ για τον σκοπό αυτό έγινε και ραντεβού. Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ υπήρξαν σκέψεις για προσθήκη και τρίτου ατόμου στο «Σήμερα» στο πλευρό του τηλεοπτικού διδύμου Δ. Οικονόμου – Μ. Αναστασοπούλου, γεγονός που θα άλλαζε τις ισορροπίες στην εκπομπή. Πού οδηγούν, όμως, αυτές οι διεργασίες;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να μην ενδίδει στην πρόταση αντίπαλου καναλιού και να παραμένει στον ΣΚΑΪ, ενώ και το σενάριο προσθήκης τρίτου προσώπου στο πάνελ του «Σήμερα» φαίνεται για την ώρα να απομακρύνεται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.