Δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θα γίνει με τον Ερντογάν στην Αθήνα… 

Δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θα γίνει με τον Ερντογάν στην Αθήνα… 

Θα γίνει... χαμός στους δρόμους 

Να επιβεβαιωθεί σε ελληνικό έδαφος η αμοιβαία βούληση για τη διατήρηση του καλού κλίματος και του moratorium στο Αιγαίο,  επιδιώκει η Αθήνα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας της 7ης Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κρίνοντας από τη στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους τελευταίους 10 μήνες σε συνδυασμό με τις τελευταίες φιλικές του δηλώσεις ενόψει του ΑΣΣ, εκτιμάται ότι και ο Τούρκος Πρόεδρος προσέρχεται με εξίσου εποικοδομητική διάθεση.

Επίσκεψη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό που θα γίνει…

Λόγω της επίσκεψης Ερντογάν τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο! Στα μέτρα ασφαλείας θα συμμετέχουν περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί, που θα αναπτυχθούν σε όλα τα σημεία της διαδρομής από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ως το κέντρο της Αθήνας.


Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου. Παράλληλα, θα υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές σε μεγάλα κτίρια της Αθήνας, στα σημεία όπου αναμένεται να περάσει ο Τούρκος πρόεδρος. Στον αέρα ελικόπτερα και drone θα δίνουν συνεχώς στο κέντρο για όσα συμβαίνουν.


Η Αντιτρομοκρατική θα είναι και αυτή σε επιφυλακή, ενώ αυξημένη θα είναι η φύλαξη τουρκικών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.