«Πόση ξεφτίλα πια εκεί έξω;»: Τρελάθηκε η Ιωάννα Τούνη και έχει 100% δίκιο (Pics)

Tα έδειξε όλα η Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο Instagram με τη νέα της φωτό (Pics)

Τι έγραψε στο Instagram

Απάνθρωπη εγκληματική πράξη στην Αράχωβα, με θύμα έναν σκύλο χάσκι έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ο Όλιβερ, βρέθηκε βιασμένος με αιχμηρό αντικείμενο και σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε από τον κηδεμόνα του στο κτηνιατρείο και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την οργή της για τα όσα συνέβησαν με το χάσκι στην Αράχωβα. Πρόκειται για μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση, αφού δεν είχε γίνει στο παρελθόν ευρέως γνωστή περίπτωση βιασμού οικόσιτου ζώου.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα screenshot της είδησης που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο και έγραψε πως εύχεται να βρεθεί ο δράστης που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για όλους.

«Πόση ξεφτίλα υπάρχει εκεί έξω; Εύχομαι οι αρχές να μπορέσουν να εντοπίσουν τον διεστραμμένο κ@@@@@@@@λο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Πόση ξεφτίλα πια εκεί έξω;»: Τρελάθηκε η Ιωάννα Τούνη και έχει 100% δίκιο (Pics) «Πόση ξεφτίλα πια εκεί έξω;»: Τρελάθηκε η Ιωάννα Τούνη και έχει 100% δίκιο (Pics)

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ενός καλοκάγαθου χάσκι όπως λένε στην περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την προστατευμένη αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Και ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να επιστρέψει εντός ολίγων λεπτών, τελικά το χάσκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ανήσυχη η οικογένεια βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Τελικά το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του χάσκι πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει… Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όλιβερ εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.


Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο/οι δράστης/ες αυτής της αποτρόπαιας πράξης αναζητούνται. «Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες», είπε στο MEGA η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.