Θα μείνει στο Top-10 για 3 μήνες: Δεν χάνεται η σειρά που έρχεται τον Δεκέμβριο στο Netflix (Vid) 

Έπιασαν τους «πειρατές» του Netflix στην Ελλάδα

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη σειρά που περιμένουν όλοι! 

Σειρές με χριστουγεννιάτικη διάθεση, κινηματογραφικές εκδοχές βιβλίων που έχουμε λατρέψει, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ, αποκαλυπτικές βιογραφικές ταινίες, animation για όλη την οικογένεια, οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων μας σειρών, αλλά και ολοκαίνουριες τηλεοπτικές παραγωγές θα βρίσκονται στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον Δεκέμβριο.

Υπάρχει όμως μία σειρά για την οποία γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες και όλοι την περιμένουν με κομμένη την ανάσα. Η συγκεκριμένη σειρά δεν χάνεται από τους φανατικούς μίας ακόμα πετυχημένης σειράς, του La Casa de Papel.

Ο λόγος για την spin-off σειρά του La Casa de Papel, τη σειρά Berlin η οποία θα επικεντρώνεται στον χαρισματικό χαρακτήρα με το ίδιο όνομα από το Money Heist, γνωστό και ως La Casa De Papel.

Η συγκεκριμένη σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου και αναμένεται να κάνει… πάταγο και να μείνει για αρκετούς μήνες στις κορυφαίες της πλατφόρμας.

Το teaser trailer κυκλοφόρησε και δείχνει τον Pedro Alonso να ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο του ως Andrés de Fonollosa, γνωστός και ως Berlin.

Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Money Heist, της ισπανικής σειράς που έγινε απίστευτα viral, και ακολουθούσε μια ομάδα ληστών που πραγματοποίησαν δύο περίτεχνες ληστείες στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και στην Τράπεζα της Ισπανίας. Ο Berlin ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του Money Heist και θα εξερευνήσει τη «χρυσή εποχή» του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του.

Το teaser trailer δείχνει τον Berlin να φτάνει στο Παρίσι με την ομάδα του και να προετοιμάζεται για τη ληστεία, ενώ περιείχε επίσης πολλές σκηνές γεμάτες δράση. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.