Βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να βουλιάζει: Πατάει το κουμπί ο Τσίπρας… 

Αναζητά... γυναίκα ο Αλέξης Τσίπρας

Τι μήνυμα θα στείλει στους αποχωρήσαντες;

Την ώρα που οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλύπτουν το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη απέναντι στους «διασπαστές», με στόχο να ανακόψει τη ραγδαία ρευστοποίηση του κόμματός του και του αρχηγικού του προφίλ.

Οι 11 αποχωρήσαντες θα παρουσιάσουν στο Σεράφειο το όνομα της ΚΟ που συγκροτούν μετά τη διάσπαση. Τα νερά στην αριστερά είναι ήδη ταραγμένα με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε αναβρασμό. Βλέποντας όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά του…

Τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε για τη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας θα συναντήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε και τον πρώην πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντήσει την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, Έλι Σλέιν.

Το μήνυμα εντός ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, οι συναντήσεις του στην Ιταλία «αναμένεται να δώσουν το μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς – ακροδεξιάς».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.