Το χαστούκι – μπουνιά της ντροπής: Η απίστευτη δικαιολογία για το περιστατικό που «μαύρισε» τα Οσκαρ

Το χαστούκι – μπουνιά της ντροπής: Η απίστευτη δικαιολογία για το περιστατικό που «μαύρισε» τα Οσκαρ

Ο ηθοποιός δεν άντεξε το αστείο του παρουσιαστή του βραβείου για τη σύζυγό του, σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ

Εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Γουίλ Σμιθ στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ αφού επιτέθηκε στον Κρις Ροκ.

Ο ηθοποιός δεν άντεξε το αστείο του παρουσιαστή του βραβείου για τη σύζυγό του, σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ. Η αίθουσα πάγωσε. Κάποιοι γέλασαν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μέρος του σόου, ωστόσο, ακολούθησαν τα «γαλλικά» του Σμιθ και τα γέλια κόπηκαν…

Ο Γουίλ Σμιθ έλαβε λίγο αργότερα το Οσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς» και προσπάθησε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός.

Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ η οποία έχει αλωπεκίαση. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε και πολλούς.

Νωρίτερα, είχε προειδοποιήσει τον Ροκ, αφού πρώτα τον χτύπησε στο πρόσωπο «να αφήσεις τη γυναίκα μου από το γ… στόμα σου», με τον Ροκ να απαντά στον Σμιθ «ναι, στο εξής θα το κάνω», χαρακτηρίζοντας το σκηνικό ως την πιο «μεγάλη στιγμή στην Ιστορία της τηλεόρασης».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.