Μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται και νέα… διάσπαση στην Βουλή!

Μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται και νέα... διάσπαση στην Βουλή!

Φοβερά πράγματα...

Μια… ωραία ατμόσφαιρα είναι το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά, με τους καβγάδες, τις διασπάσεις, τις ζυμώσεις και τον γενικότερο χαμό να δίνει και να παίρνει.

Ως γνωστόν, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε προσφάτως η «Ομπρέλα», ενώ το ίδιο έπραξε και η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αφού ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές από τον Στέφανο Κασσελάκη αποφάσισε ν’ αποχωρήσει ησύχως (ή και όχι…) και να τραβήξει το δικό της μονοπάτι.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο, ακόμα δεν «αποσχίστηκε» η παρέα των «11», άρχισαν οι πολιτικές ομορφιές και εκεί.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ieidiseis.gr τα πνεύματα εντός της νέας Κ.Ο. έχουν οξυνθεί και λίαν συντόμως αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Σε πρώτη φάση αναφέρεται πως το «Αριστερά μπροστά» είναι το όνομα που αναμένεται να επιλεγεί γι’ αυτήν την νέα κίνηση, ενώ διαβάζουμε χαρακτηριστικά πως  οι σχέσεις δύο «ζωηρών παιδιών», δηλαδή του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, είναι ήδη τεταμένες, την στιγμή που υπάρχει και μια ισχυρή τάση που δεν συμφωνεί με την πιθανολογούμενη προώθηση της Έφης Αχτσιόγλου στην Ευρωβουλή.

Το μεγάλο ζητούμενο, βέβαια, είναι το τι σκέφτεται ο «μπροστάρης» Αλέξης Χαρίτσης και το αν θα επιβεβαιωθεί το ρητό αναφορικά με το τι συμβαίνει σε όσους φεύγουν από το μαντρί ή, τελικά, οι «11» θα καταφέρουν να σηκώσουν κεφάλι…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.