«Έχετε πρόβλημα κατανόησης κειμένου»: Το status των διαχειριστών της σελίδας του Αρκά για το σκίτσο που προκάλεσε χαμό

Ιστορική στιγμή: Το πρώτο αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Pic)

Προκάλεσε αντιδράσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σκίτσο του Αρκά προκαλεί αντιδράσεις. Το συγκεκριμένο όμως, λόγω και του timing που ανέβηκε παρεξηγήθηκε από πολλούς, με αποτέλεσμα τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Ο Αρκάς κινούμενος στο θέμα των ημερών έκανε τη δική του «παρέμβαση» για τα ελληνικά Γλυπτά που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο αλλά και συνολικά για τον Παρθενώνα.

«Έχετε πρόβλημα κατανόησης κειμένου»: Το status των διαχειριστών της σελίδας του Αρκά για το σκίτσο που προκάλεσε χαμό

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε οι διαχειριστές της σελίδας αναγκάστηκαν να κάνουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Έτσι με ένα νέο status που ανέβασαν προσπάθησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά όσα έγραψαν:

Εκ της διαχειρίσεως: Στο χθεσινό ποστ o Αρκάς έγραψε ξεκάθαρα ότι τα γλυπτά ανήκουν στον Παρθενώνα. Απλώς ο Παρθενώνας, όπως και κάθε μεγάλη δημιουργία του ανθρωπίνου πνεύματος, δεν μπορεί να έχει ιδιοκτήτες. Όμως οι μισοί σχολιαστές εδώ έχουν πρόβλημα κατανόησης κειμένου και οι άλλοι μισοί παριστάνουν ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Όλοι αυτοί ευτυχώς δεν ξεπερνούν τους 300, ενώ το ποστ πήρε πάνω από 10.000 like και ανέβηκε στα μεγαλύτερα ελληνικά site. Το ίδιο συμβαίνει και με το σημερινό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.