Πρωτοφανές ξέσπασμα: Πόσο δίκιο έχει ο Αντώνης Κανάκης… (Vid)

Πρωτοφανές ξέσπασμα: Πόσο δίκιο έχει ο Αντώνης Κανάκης... (Vid)

Και λίγα είπε.

Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία 30 χρόνια και διαθέτει μια πολύ έντονη προσωπικότητα, κάτι που «μεταφράζεται» σε… τσεκουράτα λόγια, τα οποία δε μασάει ποτέ των ποτών.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Κανάκη που αποτελεί τον frontman του Ράδιο Αρβύλα, που πέραν των ξεκαρδιστικών χιουμοριστικών στιγμών του πολλές φορές γυρίζει το τσιπάκι και καταπιάνεται με σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Αυτό συνέβη και προσφάτως όταν ο Κανάκης ασχολήθηκε με μία από τις πιο σοβαρές μάστιγες που έχουν «χτυπήσει» τη χώρα μας: «Ρε ”σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες… Πραγματικά… Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά, γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;», ξέσπασε από την συχνότητα του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής.

Το ζήτημα φυσικά ξεφεύγει από το στενό τηλεοπτικό πλαίσιο και θίγει ένα άκρως σημαντικό θέμα, που, εν πολλοίς, δείχνει και το πόσο λάθος τροπή έχουν πάρει ορισμένα πράγματα στην κοινωνία μας…

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» που περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.