Κι όμως το έκανε: Αδιανόητη κίνηση Ζωής Κωνσταντοπούλου…

«Πόλεμος» Κωνσταντοπούλου - Πολάκη: Tweet με αιχμές της πρώην προέδρου της Βουλής

Απλά ασταμάτητη.

Ήταν- αν το δει κανείς «ψυχρά»- η πολιτική επιστροφή της χρονιάς ή, καλύτερα, η πολιτική επιστροφή των τελευταίων πολλών ετών. Από Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε εκτός αυτής, προσπάθησε να «ξαναμπεί» με δικό της κόμμα αλλά δεν τα κατάφερε και μια οχταετία μετά, στις πρόσφατες διπλές εθνικές εκλογές, μπήκε μέσα με τα… μπούνια.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραμένει ένα από τα πιο… ιντριγκαδόρικα πρόσωπα της επικαιρότητας, καθώς η δυναμική της παρουσία δεν αμφισβητείται από κανέναν- και ούτε περιορίζεται εντός των γαλανόλευκων τειχών.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί, πολύ απλά, αποκαλύφθηκε πως η Ζωή είχε μηνύσει το «γεράκι» της αμερικανικής διπλωματίας, τον Χένρι Κίσινγκερ, πίσω στο 2003!  Πιο συγκεκριμένα, πριν από 20 χρόνια όταν έκανε τα πρώτα της νομικά βήματα, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Χένρι Κίσινγκερ, για τα εγκλήματα πολέμου που είχε διαπράξει, κυρίως, για αυτά απέναντι στον κυπριακό λαό επί επταετίας. «Δεν το μετανιώνω» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνει κανείς η συγκεκριμένη τοποθέτησή της έγινε viral με τους κύκλους εντός της Βουλής να το συζητούν εκτενώς και να στέκονται στο θάρρος της να προβεί σε μια τέτοια κίνηση όταν ήταν νεαρή κοπέλα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.