Θρίλερ Πάτρας: Το ανατριχιαστικό στοιχείο για το έγκλημα που έδωσε ο Κατερινόπουλος ελάχιστοι το πρόσεξαν

Θρίλερ Πάτρας: Το ανατριχιαστικό στοιχείο για το έγκλημα που έδωσε ο Κατερινόπουλος ελάχιστοι το πρόσεξαν

Σπάνια πέφτει έξω.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει συνδεθεί στα μάτια της κοινής γνώμης με την εξιχνίαση φρικτών εγκλημάτων που είχαν αφήσει άφωνο το πανελλήνιο. Όπως στην περίπτωση των Γλυκών Νερών με τον Αναγνωστόπουλο, τον οποίο ο ίδιος υποψιάστηκε πρώτος.

Και στο θρίλερ της Πάτρας όμως ο Θανάσης Κατερινόπουλος κάνει συχνά πυκνά παρεμβάσεις όλο νόημα που δείχνουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο κ. Κατερινόπουλος είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για έγκλημα και το φωνάζει από την πρώτη στιγμή. Εκείνο που ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει όμως είναι ότι στις τελευταίες δηλώσεις του δεν μιλάει ποτέ για δράστη. Μιλάει πάντα για «δράστη ή δράστες» δίνοντας μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Ουσιαστικά αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην είναι ένα το πρόσωπο που αφαίρεσε τη ζωή των τριών αγγέλων, αλλά να είχε και τη συνέργεια άλλου ή άλλων.

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο Θανάσης Κατερινόπουλος απλώς σημειώνει ένα πιθανό ενδεχόμενο χωρίς να έχει παραπάνω στοιχεία. Επειδή όμως ο ίδιος σπάνια αφήνει πράγματα στην τύχη και ακόμα πιο σπάνια λέει πράγματα που δεν ισχύουν ας έχουμε υπομονή.

Ίσως σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της έρευνας τον δικαιώσουν ξανά. Για πολλοστή φορά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.