Ένοχος πρωτόδικα πρώην σύντροφος τηλεπαρουσιάστριας

Ένοχος πρωτόδικα πρώην σύντροφος τηλεπαρουσιάστριας

Το πρώτο μέρος μιας σκληρής δικαστικής μάχης.

Η Νανά Παλαιτσάκη με την παρουσία της δικηγόρου της, Αντιγόνης Βαφείδου, βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο για μήνυση που κατέθεσε εναντίον πρώην συντρόφου της.

Η δικηγόρος της Νανάς μίλησε στο MEGA, για την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχο τελικά τον πρώην σύντροφο της δημοσιογράφου.

«Μετά από διαδικασία 2μιση ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου. Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε».

Όπως τόνισε η συνήγορος της Νανάς Παλαιτσάκη, στο δικαστήριο παρέστη μάρτυρας κατηγορίας που «επιβεβαίωσε ακριβώς αυτά που κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη στη μήνυσή της».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Κατσιβαρδάς, δικηγόρος πρώην συντρόφου, υπογράμμισε πως το δικαστήριο επέβαλε την κατωτάτη των ποινών για τα δύο αδικήματα που ενοχοποιήθηκε ο πελάτης του, παρά την αντίθετη γνώμη της εισαγγελέως που υπέδειξε την αθωότητά του.

«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα λάμψει η αλήθεια στο εφετείο».

Ο κ. Κατσιβαρδάς σημείωσε πως η «συγγνώμη» του πελάτη του «δε σημαίνει ότι αποδέχεται τα γεγονότα έτσι όπως τα παρουσιάζει το κατηγορητήριο».

Μάλιστα, είπε πως είναι έτοιμος να επανορθώσει δημοσίως και να αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλει κατά της Νανάς Παλαιτσάκη, αν οι δυο τους φτάσουν σε έναν συμβιβασμό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.