Ξαφνικός θάνατος: Τελειώνει η πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά της σεζόν

Ξαφνικός θάνατος: Τελειώνει η πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά της σεζόν

Τι συνέβη

Ήταν αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη σειρά, εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα νούμερα που έκανε ήταν πολύ υψηλότερα σε σχέση με το μέσο όρο του καναλιού. Ο λόγος για τον «Έρωτα φυγά» του Open που ξεκίνησε το 2022 και συνεχίστηκε και φέτος με την ίδια επιτυχία. Ασφαλώς υπάρχουν άλλες σειρές που κάνουν μεγαλύτερα νούμερα, όμως οι συγκεκριμένες προβάλλονται σε κανάλια που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του λοιπόν, ο «Έρωτας φυγάς» θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, με τους συντελεστές και τους τεχνικούς να ενημερώνονται ότι μέχρι τέλος του χρόνου τα γυρίσματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί.

Το κανάλι έχει αλλάξει την κατεύθυνσή του στο ψυχαγωγικό κομμάτι, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κοκλώνη που αναλαμβάνει παραγωγές της μυθοπλασίας και των ψυχαγωγικών εκπομπών στο Open με στόχο να ανέβουν συνολικά τα νούμερα του καναλιού.

Ο «Έρωτας φυγάς» πάντως ήταν μια σειρά πάνω από το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης που άφησε το αποτύπωμά της και ικανοποίησε και με το παραπάνω το πολυπληθές κοινό το οποίο την παρακολουθούσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.