Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα σπάει τη σιωπή του

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα σπάει τη σιωπή του

Αναμένονται εξελίξεις...

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα έκανε μια δήλωση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η δημοσιογράφος, Κατερίνα Πολυδώρου επικοινώνησε με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος είπε ότι όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και πως και ο ίδιος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος της είπε κάποια ακόμη πράγματα, για τα οποία δεν έδωσε έγκριση να ειπωθούν δημόσια. Παράλληλα και η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι επικοινώνησε με τον πατέρα των τριών κοριτσιών, ο οποίος της ανέφερε πως δεν θέλει να κάνει καμία άλλη δήλωση.

Θυμίζουμε ότι τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα έφυγαν από τη ζωή από το 2019 έως το 2022 με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τους θανάτους «αιφνίδιους». Πιο συγκεκριμένα, η 3,5 ετών Μαλένα απεβίωσε το 2019, η 7 μηνών Ίριδα το 2021 και η 9χρονη Τζωρτζίνα το 2022.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.