Γιος Οδυσσέα Σταμούλη: Τα αποτελέσματα-σοκ της αυτοψίας στο σημείο που πνίγηκε ο 11χρονος

Γιος Οδυσσέα Σταμούλη: Τα αποτελέσματα-σοκ της αυτοψίας στο σημείο που πνίγηκε ο 11χρονος

Πώς έγιναν όλα

Η είδηση ότι ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας πάγωσε ολόκληρη την Ελλάδα πριν από λίγο καιρό. Από την πρώτη στιγμή του κακού οι συγγενείς του παιδιού προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να βρουν τι ακριβώς συνέβη και αν κάποιος ευθύνεται για την τραγική αυτή κατάληψη. Η αυτοψία στο σημείο όπου πνίγηκε ο μικρός δυστυχώς επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί υποψιάζονταν από την αρχή.

Ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη, κ. Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε αποκαλύψεις που σίγουρα θα συζητηθούν:

«Υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων.

Αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε».

Στην ίδια εκπομπή, ο Ισίδωρος Σταμούλης, αδερφός του Οδυσσέα σημείωσε:

«Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε. Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.