«Ντύθηκε» Τσίπρας: Μεγάλη κίνηση από Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Σε επίπεδο ενότητας, μέτρησε πολύ.

Αποτελεί κοινό μυστικό για όλους όσους ασχολούνται έστω και στοιχειωδώς με την πολιτική εντός των γαλανόλευκων… τειχών, πως από την ημέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη και μετά η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάει από το κακό στο χειρότερο- και γι’ αυτό, αν θέλει να είναι κανείς ειλικρινής, δεν ευθύνεται 100% ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Ήδη η «Ομπρέλα» έχει κουνήσει μαντήλι, ενώ το ίδιο έκανε και η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία έχει πια άλλα στο μυαλό της και στην πολιτική της ατζέντα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι το τι προτίθεται να κάνει ο Stefanos προκειμένου ν’ αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο προς ώρας μιας και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 3ο κόμμα πίσω από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Όπως είδαμε, ο Κασσελάκης έριξε ήδη την πρώτη μεγάλη ζαριά, ενώ χθες προέβη σε μια κίνηση μεγάλης συμβολικής σημασίας: πήγε για δείπνο, ποτό και κουβέντα με πιο χαλαρή διάθεση παρέα με τους βουλευτές του κόμματος στο Παγκράτι και, μάλιστα, στο ίδιο ακριβώς μαγαζί που πήγαινε με τα κυβερνητικά του στελέχη ο Αλέξης Τσίπρας, όσο ήταν πρωθυπουργός της χώρας.

Και μπορεί για κάποιους αυτά να είναι (ή να φαίνονται) ψιλά γράμματα, όμως η επιλογή του συγκεκριμένου «στεκιού» στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο τυχαία δεν ήταν.

Στην πολιτική οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.