Θρίλερ στην Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη μας «πάγωσε το αίμα»

Θρίλερ στην Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη μας «πάγωσε το αίμα»

Χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη κυκλοφόρησε το νέο trailer της εκπομπής που κόβει την ανάσα!

To τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για την αυριανή εκπομπή Φως στο Τούνελ καθώς η Αγγελική Νικολούλη κάνει την ανατροπή, «σπάει» την αργία της 25ης Μαρτίου για να διαλευκανθεί το μυστήριο στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής στο οποίο απεικονίζονται δείκτες του ρολογιού να χτυπούν αργά και γίνονται κόκκινοι, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται τα τρία παιδιά σε ένα θολό πλάνο και η οθόνη γεμίζει με κόκκινο χρώμα.

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε τη στιγμή που οι δείκτες επανέρχονται και ακούμε παιδικές φωνές. Ξαφνικά στο τρέιλερ οι δείκτες αλλάζουν χρώμα και γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν ξέρει τον ένοχο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη κυκλοφόρησε το νέο trailer της εκπομπής που κόβει την ανάσα και… παγώνει το αίμα των τηλεθεατών αφού προμηνύει το τέλος της ιστορίας. Σκοτεινό, ασπρόμαυρο και υπό της ήχους του τραγουδιού της Lana Del Rey «Gods & Monsters» (Θεοί & Τέρατα) κόβει την ανάσα. Στο τραγούδι η Lana Del Rey λέει «στη γη των θεών και των τεράτων εγώ επέλεξα να είμαι άγγελος» και δείχνει φωτογραφίες των νεκρών παιδιών και των γονιών τους.  H συνέχεια αναμένεται καθηλωτική την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.