Έκπληξη μεγατόνων: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη φυγή της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Έκπληξη μεγατόνων: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη φυγή της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς δεν το είδε να έρχεται...

Καζάνι που βράζει θύμιζε τις προηγούμενες ημέρες (και, εν μέρει, συνεχίζει να θυμίζει…) ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις  διαδοχικές αποχωρήσεις πρώτα της «Ομπρέλας» κι εν συνεχεία της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου να προκαλούν ισχυρότατους κλυδωνισμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ως γνωστόν, προσπαθεί να επαναφέρει την- όποια- ηρεμία εντός των πυλών και κάνει κινήσεις προκειμένου ν’ «απαντήσει» με μία σημαντική… προσθήκη, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, για την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να «ηττάται» στις δημοσκοπήσεις όχι μόνο από την Νέα Δημοκρατία αλλά και απο το ΠΑΣΟΚ.

Τα ερωτήματα που ανέκυψαν μετά τη διάσπαση της άλλοτε κυβέρνησης είναι πολλά, με το τι θα κάνει από δω και πέρα η Έφη Αχτσιόγλου ν’ αποτελεί το κυριότερο, ενδεχομένως, όλων. Τα σενάρια που ακούστηκαν, πολλά: θα ιδρύσει νέο κόμμα, θα «κολλήσει» με τη Ομπρέλα και θα γίνει άτυπος αρχηγός της, θα μείνει το νο1 της καινούργιας, όπως έγινε, κοινοβουλευτικής ομάδας και ούτω καθεξής.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ωστόσο, πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει και ότι η πρώην υπουργός εργασίας έχει άλλα πράγματα κατά νου. Τι ακριβώς;

Να «κατέβει» στις ευρωεκλογές! Οι «11» (η ομάδα που δημιουργήθηκε, δηλαδή, μετά την… απόσχιση) θέλουν να βάλουν ένα πολύ δυνατό όνομα δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη (που είναι ήδη-ανεξάρτητος πια- ευρωβουλευτής και έχει εκφράσει τη θέλησή του να ιδρύσει νέο κόμμα) και να κάνουν από νωρίς αίσθηση στο πολιτικό σκηνικό και η Έφη Αχτσιόγλου είναι ακριβώς εκείνο το όνομα που ψάχνουν.

Το βέβαιο είναι πως το πολιτικό σκηνικό το προσεχές διάστημα θα παρουσιάζει πάρα, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.