Ποιος να το ‘λεγε: Έκλεισε στους Σπαρτιάτες…

Αποβάλλονται από τη Βουλή οι Σπαρτιάτες αν…

Και πήρε διαβεβαιώσεις για τον... έγκλειστο

Να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος καλούνται από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, οι 10 βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες» και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μετά την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, η εισαγγελική λειτουργός τους καλεί για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που η ίδια διενεργεί. Ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί «Greek mafia» και εκβιασμών «δείχνοντας» τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη.

Και ενώ το κόμμα βρίσκεται σε δεινή θέση, κάνει μεταγραφές με σκοπό τη διεύρυνση προς τα δεξιά. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Κορίνα Τριανταφύλλου η οποία ήταν υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη, νεοδημοκράτισα φανατική, «έως το κόκκαλο», όπως έλεγε αποφάσισε να μπει στους Σπαρτιάτες.

Παρά την προσχώρησή της στους Σπαρτιάτες εξακολουθεί να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Αυτό που την ώθησε και εγκατέλειψε τη ΝΔ ήταν, όπως είπε, ήταν επειδή είχε απογοητευθεί για το γεγονός ότι ο Μπακογιάννης δεν της έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα μετά τις εκλογές και έτσι πήγε στον Στίγκα τον οποίο γνώρισε μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή. Και ακόμα πήρε διαβεβαιώσεις, όπως λέει ότι δεν θα έχουν επαφή με τον… έγκλειστο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.