Πάτρα: Η Μαλένα μιλά από τον τάφο – Η λευχαιμία ενδέχεται να προκλήθηκε από δηλητήριο

«Πέθαναν από έλλειψη οξυγόνου»: Εξελίξεις-γροθιά στο στομάχι με τα 3 κοριτσάκια της Πάτρας

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί υποστήριξαν πως η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022, δεν δικαιολογείται αφού μία ώρα πριν το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς. Οπως υποστήριξαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι γιατροί κατά πάσα πιθανότητα είχαν «ψευδή εικόνα» για την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση.

 

Ωστόσο αυτό -αν και θεωρείται το πλέον πιθανό σενάριο- θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.