Το twitter πήρε φωτιά με το ποστ του Πάνου Καμμένου (Φωτό)

Το twitter πήρε φωτιά με το ποστ του Πάνου Καμμένου (Φωτό)

Αγνώριστος είναι ο Πάνος Κάμμενος με την σημερινή του εικόνα του να μην θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει χάσει τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά κιλά και εμφανίζεται ιδιαίτερα ανανεωμένος, σχεδόν αγνώριστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αλλαγή του είναι τόσο μεγάλη που στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ένας από τους χρήστες τον ρωτά «Συγγνώμη, ποιος είσαι;».

Παράλληλα στο twitter -όπου πολλοί χρήστες εκφράζονται με μεγαλύτερη ελευθερία- το #καμμενος για κάποιες ώρες… σάρωσε!

Αυτή τη φορά επέλεξε να ποζάρει μπροστά από πίνακα με δύο πίθηκους, οι οποίοι είναι ντυμένοι με κοστούμι και φορούν γυαλιά ηλίου.

Ο ίδιος μάλιστα, έχοντας βάλει και τα κατάλληλα φίλτρα, έχει πάρει μάτσο πόζα, με βλέμμα στο κενό.

Η φωτογραφία του

Το twitter πήρε φωτιά με το ποστ του Πάνου Καμμένου (Φωτό)

Για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και τα κιλά που έχει χάσει, ο Πάνος Καμμένος είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε ο πρώην Υπουργός είχε εξομολογηθεί: “Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος. Πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. 28 χρόνια στη Βουλή, 7,5 χρόνια υπουργός και ιδίως στο υπουργείο Άμυνας τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά και στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια δύσκολη περίοδο, που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένειά σου βέβαια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.