«Αηδίες για τις υιοθεσίες…»: Νέα επίθεση Μπέου «μέσω» Μητσοτάκη στον Κασσελάκη

Χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Αλκίνοο Ιωαννίδη
Τι είπε ο δήμαρχος Βόλου;

Η κόντρα μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχει τέλος!

Ο δήμαρχος Βόλου, απαντώντας σε τοπικό κανάλι, επικαλέστηκε την φράση που χρησιμοποίησαν πολιτικοί αντίπαλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και ο πρωθυπουργός, ότι είναι ο Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας.

Κληθείς να απαντήσει για τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κατά καιρούς κάνει κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπέος ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε, «με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς».

«Δεν θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version