Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Νίκος Παππάς για τον Στέφανο Κασσελάκη;

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κασσελάκη για το σχολείο ΑμεΑ (vids)

Τι είπε για όσους αποχώρησαν

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Φίλης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Αλέξης Χαρίτσης είναι μεταξύ των αναγνωρίσιμων στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ όσοι αποχώρησαν σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους, ο Νίκος Παππάς τους «κάρφωσε» για την επιλογή που έκαναν να αποχωρήσουν, λέγοντας πως δεν έδωσαν καν χρόνο στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στο γραφείο του!

«Ο Νίκος Φίλης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Αλέξης Χαρίτσης κάνανε μία επιλογή ανταγωνιστική προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κόμμα με το οποίο μαζί πορευτήκαμε, αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν επιθυμούσαν. Αυτό ας το κρίνει ο αριστερός προοδευτικός κόσμος. ο κόσμος περιμένει από τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις να αντιπαρατεθούν με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να εντοπίσω τις θεμελιώδεις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ψηφισμένων μας κειμένων, τα οποία μας δεσμεύουν όλους. Δεν πρόκειται περί πολιτικής “Pummaro”. Έγινε μία αξιολόγηση που δεν αναφερόταν στα ψηφισμένα κείμενα, αλλά σε άλλες “απεραντολογίες” που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», υπογράμμισε ο κ. Παππάς σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσέθεσε: «Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι δεν μεσολάβησε κάτι, από την στιγμή του κλεισίματος της κάλπης μέχρι τη δήλωση του Τσακαλώτου ότι “η Αριστερά υπέστη ήττα”. Δεν υπέστη ήττα η Αριστερά την 24η Σεπτεμβρίου. Οι δηλώσεις του κ. Κασσελάκη ήρθαν μετά. Στον Στέφανο Κασσελάκη δεν δόθηκε χρόνος ούτε να μπει στο γραφείο του. Είναι άλλο πράγμα η κριτική που μπορεί να του ασκήσει κανείς, και εγώ έχω κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κασσελάκη και τις γνωρίζει και ο ίδιος, και άλλο πράγμα να φτιάχνεις ένα ανταγωνιστικό σχήμα».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.