Οι βιντεοκλήσεις του Μπάμπη μέσα από το κελί

Οι βιντεοκλήσεις του Μπάμπη μέσα από το κελί

Νέες αποκαλύψεις για το κινητό που είχε παράνομα στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στην απολογία του στο πειθαρχικό συμβούλιο ομολόγησε το παράπτωμά του. Στις 10 Φεβρουαρίου, ώρα 11 το βράδυ, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στον θάλαμο 1 της Ζ’ πτέρυγας, όπου κρατείται ο Αναγνωστόπουλος. Είχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά.

Πηγές αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή ο 34χρονος πραγματοποιούσε βιντεοκλήση. Μόλις αντιλήφθηκε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επιχείρησε να κρύψει το κινητό κάτω από το μαξιλάρι, όμως ήταν πολύ αργά. Οι σωφρονιστικοί κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, μαύρου χρώματος, καθώς και το handsfree. Πρόκειται για ένα smartphone με κάρτα, το οποίο είχε πρόσβαση στο ίντερνετ, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχό του να κάνει βιντεοκλήσεις, αλλά και να μπαίνει σε ιστοσελίδες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε σε απολογία στο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύει η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού.
Ομολόγησε την ενοχή του για την κατοχή του κινητού και, όταν ρωτήθηκε τι χρήση έκανε, απάντησε ότι «είχα το κινητό για να μιλάω με την οικογένειά μου». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επικοινωνούσε με τους γονείς του, οι οποίοι έχουν μετακομίσει στην Αλόννησο, αλλά και με τον αδελφό του. Φαίνεται να τους περιέγραφε πώς κυλούν οι ημέρες του στη φυλακή, ενώ ζητούσε και ενημέρωση για την κόρη του, Λυδία. Το μικρότερο θύμα της οικογενειακής τραγωδίας μεγαλώνει με τους γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι έχουν την προσωρινή επιμέλεια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.