Συνεχίζεται ο «εμφύλιος»: Έπιασε και τον Τσίπρα ο Κασσελάκης… 

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Τον... δίκασε 

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διάσπαση να αποτελεί γεγονός μετά και τις απανωτές αποχωρήσεις από το κόμμα.

Η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Κουμουνδούρου, ενώ εκτός κόμματος είναι και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Οι αποχωρήσεις έρχονται μετά την ομαδική φυγή της «Ομπρέλας» και των βουλευτών της, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα.


Μέσα σε αυτό το κλίμα αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ζητήσει την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να… ηρεμήσουν τα στελέχη. Ωστόσο ο ίδιος έχει επιλέξει να απέχει από τα εσωκομματικά.

Μετά την μαζική φυγή της ομάδας Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να εμφανίστηκε δυσαρεστημένος χαρακτηρίζοντας στρατηγικό λάθος την αποχώρηση.


Ο πρώην πρόεδρος που έχει βρεθεί στο στόχαστρο ακόμη και για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, δεν γλίτωσε από τα «καρφιά» του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος «δίκασε» τον πρώην πρόεδρο κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο δηλώνοντας πως «η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με τους Τσακαλώτους και τους Κατρούγκαλους έχει λήξει».

Προφανώς αναφερόταν στην φοροεπιδρομή της περιόδου 2015-2019 που τσάκισε την μεσαία τάξη, ξέχασε όμως να αναφερθεί ονομαστικά στον Τσίπρα που τους είχε επιλέξει!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.