Αληθινό Βατερλώ: Η δημοσκόπηση που δείχνει την πραγματική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή 

Το megaλο άνοιγμα (ομάδας) του ΣΥΡΙΖΑ!

Χάνει συνεχώς έδαφος 

«Κοσμογονικές» είναι οι αλλαγές στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μετά τις νέες αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, που κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη πως «διαλύει» το κόμμα. Μαζί με τις αποχωρήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Πέτης Πέρκα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά πλέον 11 αποχωρήσεις.

Η εκλογή Κασσελάκη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και το κόμμα χάνει τα ποσοστά του, όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις.


Δημοσκόπηση: Η πραγματική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ

Πλέον, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι… βλέπουν ήδη την πλάτη του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, αλλά έχουν να αναμετρηθούν με το ΚΚΕ για την τρίτη θέση τις ευρωεκλογές.

Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται πέριξ του 10%, ποσοστό στο οποίο κινείται και το ΚΚΕ, με εμφανή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ που προηγείται τουλάχιστον 2 μονάδες σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση φαίνεται πως πρέπει να… παλέψει στις ευρωκλογές αφού από δημοσκόπηση προκύπτει πως όχι μόνο είναι τρίτο κόμμα, αλλά βρίσκεται μία «ανάσα» από την τέταρτη θέση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.