Εδώ έχει δίκιο: Τεράστια «μαγκιά» Κασσελάκη… 

Εδώ έχει δίκιο: Τεράστια «μαγκιά» Κασσελάκη… 

Το παραδέχτηκε! 

Ήθελε θάρρος από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη να εμφανιστεί μπροστά σε πανεπιστημιακούς με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκης: Το μεσσιανικό πρόσωπο της Μεταδημοκρατίας».

Και αυτό διότι το συγκεκριμένο βιβλίο κατακεραυνώνει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο με τον οποίο εκλέχτηκε αλλά και την φρενίτιδα που επικράτησε στα ελληνικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το βιβλίο, η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ήταν αποτέλεσμα των μετασχηματισμών της σύγχρονης δημοκρατίας αλλά και των εσωτερικών μεταλλάξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραδοχή Κασσελάκη

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους πανεπιστημιακούς στην ΕΣΗΕΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε και σε μία παραδοχή που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχθηκε ότι η εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν ήταν σωστή η εσωκομματική λειτουργία του.

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια κοινωνική γείωση και ανοικτούς ορίζοντες με τα νέα στελέχη, θα μπορούσε να είχε εκλεγεί κάποιος άλλος στη θέση μου» ανέφερε, προκαλώντας έκπληξη, σύμφωνα με το newsbeast.gr.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.