Αυτό δεν χρειαζόταν: Χτύπημα «κάτω από τη μέση» του Μητσοτάκη στην Τσαπανίδου 

«Τρικ» Μητσοτάκη: Ήρθε η ώρα να «χρησιμοποιήσει» τον Βαρουφάκη…

Η απόπειρα για χιούμορ που απέτυχε 

Η ΝΔ εξέλεξε την πρώτη γυναίκα γραμματέα, την Μαρία Συρεγγέλα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύτηκε με το όνομά της, «καρφώνοντας» και τον ΣΥΡΙΖΑ για το «πρόεδρε έλα με φόρα» που είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και για την εκλογή της κ. Συρεγγέλα στη θέση της γραμματέως.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Έλα Συρεγγέλα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό».


Το τρολάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πόπη Τσαπανίδου δεν έρχεται σε καλή στιγμή και είναι περιττό, δεδομένου ότι η ΝΔ κέρδισε και τις εκλογές με τόσο μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοσιογράφος είχε αξιοπρεπή στάση ενώ ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ…

Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για χιούμορ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αποτυχημένη ενώ το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται σε δεινή θέση. Μάλιστα, στο MEGA σχολιάστηκαν αρνητικά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός.

«Η αλήθεια είναι ότι πήγε να κάνει ένα λογοπαίγνιο αλλά δεν ήταν και πολύ αστείο» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον «αέρα» του MEGA. «Ειρωνικούλης ήταν. Ήταν κακούλικο» σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.