
Τι συνέβη;
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ο άνθρωπος που καθημερινά ενημέρωνε τους πολίτες για τον κορωνοϊό, στα πρώτα στάδια που «ξέσπασε» η πανδημία.
Η στάση του λοιμωξιολόγου αλλά και οι συμβουλές που έδινε είχαν ως αποτέλεσμα να χαίρει εκτίμησης από το ευρύ κοινό. Και απ΄ότι φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για την πολιτική ηγεσία.
Τι συνέβη με τον Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την παιδική παχυσαρκία και αναφέρθηκε στη μητέρα του, Μαρίκα, που του έλεγε «φάε παιδί μου». Ο ίδιος προσέχει μέχρι και σήμερα τη διατροφή του, ασκείται καθημερινά και είναι αντικαπνιστής.
Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια, με τη βοήθεια του σεφ Πάνου Ιωαννίδη, έφτιαξε μια υγιεινή παραλλαγή του παραδοσιακού γύρου με πίτα, ενώ πριν βάλει τη στολή του σεφ τον πλησίασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για να τον χαιρετήσει και εκείνος έστρεψε το βλέμμα αλλού, σύμφωνα με το newsbeast.gr.
Ωστόσο στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, τον οποίο μόλις είδε ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε θερμά, δείχνοντας πως είναι ένα πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης, τρία χρόνια μετά την πανδημία.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μένουν μόνο τα τυπικά: Ο Τσίπρας ενισχύεται με ακόμη έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
- Μετά τα 2 βίντεο Σαμαρά: Ψάχνουν να τους βρουν στη ΝΔ…
- Θέμα παραίτησης Ανδρουλάκη μετά το αρνητικό σερί των δημοσκοπήσεων: Ποιοι βγαίνουν μπροστά στο ΠΑΣΟΚ