Πάει για εκκωφαντικό… comeback: Η κίνηση Λοβέρδου μετά το ΠΑΣΟΚ που λέει πολλά

Πάει για εκκωφαντικό… comeback: Η κίνηση Λοβέρδου μετά το ΠΑΣΟΚ που λέει πολλά
Τι ετοιμάζει;

Ως «αμιγώς πολιτικούς» περιέγραφε ο Ανδρέας Λοβέρδος τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είχε εκλεγεί στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και μάλιστα ήρθε δεύτερος πίσω από την Μιλένα Αποστολάκη (η οποία πήρε την έδρα).

Ωστόσο η κίνησή του να αποχωρήσει από το κόμμα φαίνεται πως είχε να κάνει με την πολιτική που ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και φαίνεται πως η περιθωριοποίηση του ιστορικού στελέχους του κόμματος, Χάρη Καστανίδη, ήταν κάτι που ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μπορούσε να δεχτεί.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ξεκαθαρίσει πως θα παρέμενε ενεργός στην πολιτική ζωή… «Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη», έγραφε ο κ. Λοβέρδος.

Και φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του! Ο ίδιος δηλώνει «παρών» ενόψει ευρωεκλογών και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν, τότε ο κ. Λοβέρδος θα επιβεβαιώσει όσους τον… κάρφωναν όταν αποχωρούσε από το ΠΑΣΟΚ και υποστήριζαν πως το έκανε γιατί σχεδίαζε να συνεργαστεί με το κυβερνών κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version