Πάει για εκκωφαντικό… comeback: Η κίνηση Λοβέρδου μετά το ΠΑΣΟΚ που λέει πολλά

Πάει για εκκωφαντικό… comeback: Η κίνηση Λοβέρδου μετά το ΠΑΣΟΚ που λέει πολλά

Τι ετοιμάζει;

Ως «αμιγώς πολιτικούς» περιέγραφε ο Ανδρέας Λοβέρδος τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είχε εκλεγεί στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και μάλιστα ήρθε δεύτερος πίσω από την Μιλένα Αποστολάκη (η οποία πήρε την έδρα).

Ωστόσο η κίνησή του να αποχωρήσει από το κόμμα φαίνεται πως είχε να κάνει με την πολιτική που ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και φαίνεται πως η περιθωριοποίηση του ιστορικού στελέχους του κόμματος, Χάρη Καστανίδη, ήταν κάτι που ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μπορούσε να δεχτεί.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ξεκαθαρίσει πως θα παρέμενε ενεργός στην πολιτική ζωή… «Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη», έγραφε ο κ. Λοβέρδος.

Και φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του! Ο ίδιος δηλώνει «παρών» ενόψει ευρωεκλογών και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν, τότε ο κ. Λοβέρδος θα επιβεβαιώσει όσους τον… κάρφωναν όταν αποχωρούσε από το ΠΑΣΟΚ και υποστήριζαν πως το έκανε γιατί σχεδίαζε να συνεργαστεί με το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.