Καβάλα στο άλογο: Το «ξέκοψε» στον Κασσελάκη ο Ανδρουλάκης… 

Τεράστιο «φάουλ» Ανδρουλάκη...

Το μήνυμά του 

Συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ζητά σταθερά βήματα για το «άλμα» στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε άνοιγμα στους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως στόχος του είναι «να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία και να αλλάξει ο τόπος σελίδα».

Η χώρα -επανέλαβε εμφατικά και στο φινάλε της ομιλίας του- χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση αλλά πάνω απ’ όλα ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική. Η δήλωση έρχεται και μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Το «ξέκοψε»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι δεν θα επιδιώξει συγκλίσεις κορυφής ή «μεταγραφές» από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κάνει αρκετές φορές «άνοιγμα» για συνεργασία.

«Δεν επιλέγουμε τις εύκολες και ατελέσφορες συγκολλήσεις κορυφής, αλλά τον δύσκολο, κοπιαστικό, στέρεο δρόμο των κοινωνικών συμμαχιών με αρχές, αξίες και πολιτικές θέσεις. Είναι ο μόνος στέρεος δρόμος, όπως έχει αποδείξει και η πρόσφατη ιστορία…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης αφήνοντας αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «εμείς θέλουμε και πετυχαίνουμε γνήσια ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, όχι ανανέωση μεταγραφών».

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ΠΑΣΟΚ θα κατακτήσει τους στόχους «ενωμένο, ανανεωμένο, δυνατό» κι ότι με επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές θα σηματοδοτήσει τη νικηφόρα πορεία απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.