«Χυδαίο και αποκρουστικό» – «Διεφθαρμένε ακροδεξιέ!»: Ξέφυγε τελείως η κόντρα Άδωνι-Πολάκη… 

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη συνομιλία Πολάκη - Στουρνάρα

«Σφάζονται» στα social media

Επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε μέσω διαδικτύου ο Παύλος Πολάκης ενώ στην διένεξη παρενέβη με τηλεφωνικές επικοινωνίες και προς τους δύο, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε στην πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δηλώσεις της για εκείνον: «Δύο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σία Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές.

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”. Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)

2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!


Στα όσα της καταλόγισε ο Παύλος Πολάκης απάντησε η Σία Αναγνωστοπούλου, λέγοντας σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα: «Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση.  Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».


Κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν μεταξύ Πολάκη – Αναγνωστοπούλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως είναι «χυδαίο και αποκρουστικό» να χρησιμοποιούνται θέματα υγείας σε συγκρούσεις. Σημείωσε πως αν και κάποιοι τον έχουν «παρομοιάσει» με τον Παύλο Πολάκη, «δεν έχω απολύτως καμία σχέση μαζί του».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια».


Βλέποντας το συγκεκριμένο tweet ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο ακροδεξιό» και τον κάλεσε να «μην πιάνει στο στόμα του» το θέμα με την Σία Αναγνωστοπούλου.

«Αδωνη δεν έχουμε καμία σχέση εμείς οι δυο! Εσύ είσαι ένας διεφθαρμένος ακροδεξιός που του βρήκαν αδιευκρίνιστα και εγώ ένας τίμιος αριστερός που σου έβγαλα πολλά άπλυτα στη φόρα. Τη γλυτώνεις λόγω ελεγχόμενης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Το θέμα με τη Σία μην το πιάνεις στο στόμα σου», απάντησε στην ανάρτηση Γεωργιάδη ο Πολάκης.

«Χυδαίο και αποκρουστικό» - «Διεφθαρμένε ακροδεξιέ!»: Ξέφυγε τελείως η κόντρα Άδωνι-Πολάκη… 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.