Μετά το «κράξιμο» για το Twitter: Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ (Vid) 

Μετά το «κράξιμο» για το Twitter: Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ (Vid) 
«Βουλιάζουν» όλα τα σχέδιά του 

Το X, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ που ήταν γνωστή ως Twitter, περνάει σε μια νέα δύσκολη εποχή, καθώς τα νούμερα δείχνουν πως οι χρήστες την εγκαταλείπουν με γοργούς ρυθμούς.

Η επισκεψιμότητα του X.com (πρώην Twitter.com) σημειώνει πτώση της τάξης του 7% μέσα στο 2023, ενώ υπάρχουν αναφορές πως και τα έσοδα της πλατφόρμας βρίσκονται στο -60%!

Και ενώ το εγχείρημα του επιχειρηματία με το Twitter φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά, ο Έλον Μασκ δεν τα καταφέρνει και σε άλλους τομείς…

Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ

Ο τεράστιος πύραυλος Starship της εταιρείας του Μασκ, SpaceX, κατασκευάστηκε πως ο ισχυρότερος πύραυλος στην Ιστορία. Εκτοξεύτηκε για δεύτερη δοκιμαστική πτήση το Σάββατο 18/11 και ενώ αρχικά όλα κύλησαν ομαλά, ο πύραυλος διαλύθηκε ξανά.

Τα στελέχη της Space X ανακοίνωσαν λίγα λεπτά μετά απελευθέρωση του Starship από τον πύραυλο ότι χάθηκε το σήμα επικοινωνίας και πιθανότατα το δεύτερο μέρος της δοκιμής δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Περίπου στα 8 λεπτά μετά την εκτόξευση, χάθηκε η επαφή με το Starship και στο livestream φάνηκε μία αχνή έκρηξη. Σε αντίθεση με την πρώτη δοκιμή η οποία έφτασε μόνο στα 38 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης, αυτή τη φορά το Starship τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν σε υψόμετρο περίπου 148 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version