Μετά το «κράξιμο» για το Twitter: Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ (Vid) 

Μετά το «κράξιμο» για το Twitter: Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ (Vid) 

«Βουλιάζουν» όλα τα σχέδιά του 

Το X, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ που ήταν γνωστή ως Twitter, περνάει σε μια νέα δύσκολη εποχή, καθώς τα νούμερα δείχνουν πως οι χρήστες την εγκαταλείπουν με γοργούς ρυθμούς.

Η επισκεψιμότητα του X.com (πρώην Twitter.com) σημειώνει πτώση της τάξης του 7% μέσα στο 2023, ενώ υπάρχουν αναφορές πως και τα έσοδα της πλατφόρμας βρίσκονται στο -60%!

Και ενώ το εγχείρημα του επιχειρηματία με το Twitter φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά, ο Έλον Μασκ δεν τα καταφέρνει και σε άλλους τομείς…

Νέο φιάσκο για τον Έλον Μασκ

Ο τεράστιος πύραυλος Starship της εταιρείας του Μασκ, SpaceX, κατασκευάστηκε πως ο ισχυρότερος πύραυλος στην Ιστορία. Εκτοξεύτηκε για δεύτερη δοκιμαστική πτήση το Σάββατο 18/11 και ενώ αρχικά όλα κύλησαν ομαλά, ο πύραυλος διαλύθηκε ξανά.

Τα στελέχη της Space X ανακοίνωσαν λίγα λεπτά μετά απελευθέρωση του Starship από τον πύραυλο ότι χάθηκε το σήμα επικοινωνίας και πιθανότατα το δεύτερο μέρος της δοκιμής δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Περίπου στα 8 λεπτά μετά την εκτόξευση, χάθηκε η επαφή με το Starship και στο livestream φάνηκε μία αχνή έκρηξη. Σε αντίθεση με την πρώτη δοκιμή η οποία έφτασε μόνο στα 38 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης, αυτή τη φορά το Starship τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν σε υψόμετρο περίπου 148 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.