«Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο»: Δε μάσησε τα λόγια της η Έλενα Ακρίτα για την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

«Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο»: Δε μάσησε τα λόγια της η Έλενα Ακρίτα για την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

«Άστραψε και βρόντηξε»

Ένα βήμα πριν το οριστικό διαζύγιο φαίνεται πως είναι η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Το κόμμα βρίσκεται σε διάσπαση μετά και την αποχώρηση της Ομπρέλας ενώ θέμα χρόνο θεωρείται η αποχώρηση των επτά βουλευτών με την Έφη Αχτσιόγλου.

Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα Αχτσιόγλου δεν θέλει να εμφανιστεί ως προσθήκη στην ομάδα της Ομπρέλας, αλλά ως μια ηγετική κίνηση. Αν μάλιστα αποχωρήσουν 10 βουλευτές τότε η κ. Αχτσιόγλου θα μπορεί να συγκροτήσει νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.


«Άστραψε και βρόντηξε» η Έλενα Ακρίτα

Στο μεταξύ, η αναφορά του Νάσου Ηλιόπουλου, μέλους της ομάδας Αχτσιόγλου περι «βούρκου» για να περιγράψει τις εξελίξεις και τις επιθέσεις των τελευταίων 24ωρων προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελενα Άκριτα με ανάρτηση της στα social media έγραψε «ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε».

«Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου» έγραψε η Έλενα Ακρίτα και μάλιστα λίγη ώρα αργότερα επανήλθε λέγοντας «Διάσπαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ; Ποιον εκδικούνται αλήθεια;»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.