Έξαλλος ο Βερύκιος για την ταφή Κοντομηνά

Έξαλλος ο Βερύκιος για την ταφή Κοντομηνά

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Δημήτρη Κοντομηνά κατηγόρησε ότι ταλαιπωρούν τον Δημήτρη Κοντομηνά ακόμη και μετά θάνατον.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 η ταφή του επιχειρηματία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ωστόσο από χθες επικράτησε ένα αλαλούμ με την ώρα της ταφής αφού όπως αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος ενώ η ταφή είχε προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί, κάποιοι έδιναν παραπλανητική ώρα στους φίλους του ότι θα γίνει στις 11.

Αυτό προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε:

“Τον ταλαιπωρούν και μετα θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ! ΝΤΡΟΠΗ”
Έξαλλος ο Βερύκιος για την ταφή Κοντομηνά

Ο ενταφιασμός του επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε, στο Α΄ Νεκροταφείο στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι και οι γονείς του.

Η οικογένεια είχε εκφράσει την επιθυμία η ταφή να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Έτσι, ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν και στενότατοι φίλοι του Δημήτρη Κοντομηνά από διάφορους χώρους που επικοινώνησαν με την οικογένεια σεβάστηκαν την επιθυμία τους και δεν παρέστησαν στο «τελευταίο αντίο», όσο και αν το ήθελαν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.